İbrahim Kalın'dan, Bahçeli'ye teşekkür

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'ya dair açıklamalarına destek veren MHP Lideri Bahçeli'ye teşekkür ederek, "Açıklamasıyla asil ve milli duruşunu bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir" ifadelerini kullandı.

Haberler Anadolu Ajansı 06.03.2017 - 16:50 Son Güncelleme : 06.03.2017 - 17:44

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ile ilgili açıklamalarına destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bahçeli'nin Habertürk televizyonundaki açıklamasına yer verdi.

Bahçeli'nin resmi Twitter hesabını da etiketleyen Kalın, "Sayın Devlet Bahçeli, bu açıklamasıyla asil ve milli duruşunu bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir. Tebrik ve teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Lideri Bahçeli, Habertürk televizyonuna yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'ya yönelik "Ben istersem gelirim. Gelirim ve kapıdan da sokmadığınız zaman veya konuşturtmadığınız zaman da ben dünyayı ayağa kaldırırım" sözlerine destek vermiş, "Sayın Cumhurbaşkanı eğer Avrupa'ya gitme kararındaysa yalnız değildir. MHP Genel Başkanı olarak ben de kendisiyle birlikte Avrupa'ya gelirim. Türk dünyasının önemli bir parçasını oluşturan Avrupa'da yeni bir 'Türk ruhu'nu ortaya koymak üzere Sayın Cumhurbaşkanı ile birlikteyim" değerlendirmesinde bulunmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız