Interpol tarafından aranan 2 kardeş Batman'da yakalandı

Almanya'nın Duisburg kentinde 2 yıl önce cinayete karıştıkları iddiasıyla haklarında Uluslararası Polis Teşkilatı (Interpol) tarafından aranan 2 kardeş Batman'da tutuklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 13.05.2017 - 22:03

2014'te Duisburg kentinde yaşayan Mazlum ile Süphan O. kardeşler, anneleri ile ilişkisi olduğu iddiasıyla T.Y'yi silahla öldürdükten sonra anneleri Ş.O'yu da bıçakla yaralayarak kaçtı.

Interpol tarafından haklarında yakalama kararı çıkartılan kardeşlerin, Batman merkeze bağlı Binatlı köyünde saklandıkları ihbarını alan jandarma ekipleri, köyde çalışma başlattı. 

Operasyonla gözaltına alınan kardeşler, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız