iPad'in yazıcı sorununu HP çözdü

Dosyaları yazıcıya göndermenin neredeyse imkansız olduğu iPad, iPhone ve iPod Touchlar, HP'nin AirPrint işlevi sayesinde artık yazıcıya bağlanabilecek.

Haberler 15.12.2010 - 16:12

HP ve Apple’ın yeni AirPrint teknolojisi sayesinde artık dosyaları başka bir ortama aktarmadan direkt olarak iPhone, iPod touch ve iPad ile baskı almak mümkün. Böylece çok sayıda sürücü yükleme gereği de ortadan kalkıyor. Üstelik de baskı kablosuz olarak alınıyor.

Birçok HP ePrint özellikli yazıcıda mevcut olan AirPrint işlevi, fotoğraf basmayı sevenlerin tercih ettiği ürünler arasındaki HP Photosmart yazıcılarında da var. Yani iPhone'daki galerinizden bir fotoğrafı doğrudan yazıcıya yollayarak bastırabileceksin.

Elbette Officejet/Officejet Pro ve LaserJet Pro’larda da bulunan AirPrint, belge çıktısı almayı da kolaylaştırıyor. HP'nin basın açıklamasında, gelecekte AirPrint'in tüm HP ePrint özellikli yazıcılarla uyumlu kılınacağı belirtiliyor.

Mobil Apple cihazların HP ePrint özellikli yazıcılardan kablosuz baskı almasını sağlayan AirPrint, kısa süre önce piyasaya sunulan HP ePrint teknolojisinden sonra HP tarafından piyasaya sürülen ikinci kablosuz yazıcı çözümü niteliğine sahip.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız