iPhone için oyun kılıfı + batarya aksesuarı

İsviçre merkezli donanım üreticisi Logitech, iPhone kullanıcılarının ilgisini çekecek bir aksesuar sundu.

Haberler 21.11.2013 - 11:09

Logitech, iPhone 5, iPhone 5S ve beşinci nesil iPod Touch için oyun kılıfı + batarya görevi gören bir aksesuar sundu. iOS 7 işletim sistemiyle uyumlu olan PowerShell Controller  and Battery, yönlendirme ve dört komut tuşunun yanına iki ek tuşa sahip. Kılıf, iPhone ve iPod’a takıldığı zaman kamera, açma tuşu ve kulaklık girişini kapamayacak şekilde tasarlamış.

Kılıf, aynı zamanda 1500 mAh gücünde batarya görevi görüyor ve cihazı neredeyse bir kez tam şarj edebiliyor.

Logitech’in sunduğu ürünün benzerleri geçmişte sunulmuştu. Bu ürünlere bir örnek MOGA Ace Power Controller.

iTunes Store’da yaklaşık 300 oyun kontrol aksesuarlarıyla uyumlu oyun yer alıyor. Bunlardan birkaçı Lego Lord of the Rings, Bastion, Limbo ve Galaxy on Fire 2.

Apple’ın online mağazasında Aralık ayında satışa sunulacak olan Logitech oyun kılıfı + bataryanın ABD fiyatı 99.99 dolar olacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız