iPhone'da 160,000 ntvmsnbc!

Türkiye’nin güvenilir haber portalı ntvmsnbc’yi Apple iPhone’da takip eden kullanıcı sayısı 160 bini geçti.

Haberler 28.12.2009 - 18:19

Ntvmsnbc'nin iPhone için hazırladığı arayüz uygulamasını indirenlerin sayısı 160 bini geçti. Geçen yılın Ağustos ayı sonunda iTunes App Store'a yerleştirilen uygulama, sadece üç gün içinde en çok indirilen uygulama olmuştu.

Güvenilir habere iPhone'undan ulaşmak isteyenlere keyifli ve kullanıcı dostu bir deneyim yaşatan Ntvmsnbc iPhone uygulaması, şık ve kullanışlı tasarımıyla fark yaratıyor. Uygulamayı indirip iPhone’a kuran kullanıcılar, ntvmsnbc’nin ana haber kategorilerine ve haber başlıklarına hızla ulaşıyor.

Sürekli yenilenen uygulamaya yeni eklenen özellikle, beğenilen bir haberin linki Facebook ve Twitter'a doğrudan gönderilebiliyor veya e-postayla paylaşılabiliyor. Bunun için haber sayfasının üstündeki 'Paylaş' butonuna basmak kafi.

Ayrıca NTV, CNBC-e ve NTV Spor yayın akışları, ulusal ve uluslararası spor karşılaşmalarının sonuçları, anlık Borsa ve döviz kuru verileri, kent bazında hava durumu raporları ve hatta burç yorumları da ntvmsnbc'nin iPhone uygulamasıyla anında öğrenilebiliyor.

Uygulama, direkt iPhone üzerinden veya iTunes yüklü bilgisayarla iTunes Store’a bağlanarak indirilebiliyor. Uygulamayı hemen indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

SipruRD uygulamasını cihazına indiren iPhone kullanıcıları da, NTV Radyo, Kral FM, Virgin Radio, Radyo Eksen, N101, Voyage ve NTV Spor Radyo'yu canlı olarak dinleyebiliyor.

Uygulamayla herhangi bir radyo dinlenirken, yayın akışı ve şehir frekansları görülebiliyor, istenirse iletişime geçmek için uygulama üzerinde bulunan telefon numarası, eposta adresi veya kısa mesaj numarasına tıklamak yeterli oluyor.

SipruRD uygulaması iTunes appstore'da yerini aldı. İndirmek için buraya tıklayınız.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız