iPhone'da canlı yayındayız!

NTV yayını, artık ntvmsnbc'nin iPhone uygulaması üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

Haberler 07.04.2010 - 15:53

Ntvmsnbc iPhone uygulaması yenilendi. Artık NTV'nin program akışı canlı olarak uygulama üzerinden izlenebiliyor.

Hazırlanarak App Store yüklenmesi üzerinden çok kısa süre geçmesine rağmen 200 bine yakın indirme sayısına ulaşan ntvmsnbc iPhone uygulamasına, canlı yayın ve 'son dakika' bildirim özellikleri eklendi.

iPhone kullanıcıları, ntvmsnbc uygulamasını açtıklarında ana ekranın altında beliren 'NTV Canlı Yayın' bantına tıklayarak yayını izlemeye başlıyor.

Ayrıca Türkiye'nin en güncel ve pretijli haber portallarından ntvmsnbc.com'un son dakika haberleri, ntvmsnbc uygulaması kapalı dahi olsa, iPhone ana ekranında belirerek kullanıcıların gündemi dakikası dakikasına takip etmesini sağlıyor.

Ntvmsnbc iPhone uygulaması, yanda linki verilen App Store'dan ücretsiz olarak indirilebilir. Daha önce indirilmiş olan uygulamayı da, yine aynı linkten güncelleyerek yeni özellikleri kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız