İş insanı Necla Zarakol serbest bırakıldı

Bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan iş insanı Necla Zarakol ve avukat Tolga Danışman, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı 18.02.2019 - 13:15 Son Güncelleme : 19.02.2019 - 17:25

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen bir soruşturma kapsamında cuma günü gözaltına alınan iş insanı Necla Zarakol ve avukat Tolga Danışman, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Gözaltında tutuldukları İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Zarakol ve Danışman'ın, soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadeleri alındı.

İfade verme işleminin ardından savcılık bu iki kişiyi, adli kontrol uygulanması talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

Talebi değerlendiren nöbetçi hakimlik, Necla Zarakol ve Tolga Danışman hakkında adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına ve serbest bırakılmalarına hükmetti.

Zarakol ve avukat Danışman, yurt dışına çıkma hazırlığı yapan bir şüphelinin kaçış girişimine yardım ettikleri iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Şüphelinin ise gözaltında tutulmaya devam ettiği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız