İş yerinin önünde kendini astı

Adana'da borçları yüzünden bunalıma giren bahçıvan, istediği borç paranın verilmemesi üzerine çalıştığı işyerinin giriş kapısında kendisini astı.

Haberler 02.09.2010 - 16:41

Adana’da Yavuzlar Mahallesi’ndeki Atlı Spor Kulübü Tesisleri’nde’nde 15 yıldır bahçıvan olarak çalışan 45 yaşındaki İsa Üğüten, son dönemde maddi olarak zorluklar yaşamaya başladı.

Ücretinin bir bölümüne haciz gelen Üğüten, çalıştığı işyerinden borç para istedi. İddiaya göre Atlı Spor Kulübü yönetimi bunun mümkün olmadığını belirtti.

İstediği parayı alamayan Üğüten dün gece saatlerinde kendisini iple spor kulübünün tabelasının önüne asarak intihar etti.

Bu sabah kulübün bekçisi tarafından asılı halde bulunan İsa Üğüten'in cesedi, polis tarafından bulunduğu yerden indirildi. Üğüten'in cebinden, bazı kulüp yöneticilerini suçlayan not bulundu.

Adli Tıp Kurumu'na götürülen Üğüten'in cesedi, yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Sofulu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız