IŞİD’den sınırdaki karakola taciz ateşi

Suriye'nin Azez ilçesinde ülkedeki diğer gruplarla çatışan IŞİD üyeleri, Kilis sınırında bir karakola taciz ateşi açtı. Askerler, top atışıyla karşılık verdi.

Haberler NTV Haber 16.01.2016 - 17:30 Son Güncelleme : 16.01.2016 - 17:52

Arşiv

Kilis'in Yavuzlu köyü karşısında Türkiye sınırına yakın noktadaki 3 Suriye köyünde terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile diğer gruplar arasındaki çatışmalar şiddetlendi.

Çatışma ve silah sesleri Türkiye tarafından da duyuluyor. Çatışmalar sırasında IŞİD denetimindeki bir köyden Kilis'in Yavuzlu köyü yakınlarındaki Şehit Mehmet Sınır Karakolu'na taciz ateşi açıldı. Askerler obüs ve ağır silahlarla karşılık verdi.

İddiaya göre; Türkiye sınırına yakın noktadaki Hameyin köyüne Rus uçakları tarafından bombardıman düzenlendi. Yaralanan 6 Suriyeli, tedavi için Kilis'e getirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız