İstanbul Çevik Kuvvet binası karşısında şüpheli paket

İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binası karşısındaki bir sanayi sitesinin en üst katında bulunan şüpheli paket, bomba imha uzmanınca patlatıldı. Paket, boş çıktı.

Haberler Anadolu Ajansı 03.03.2017 - 11:21 Son Güncelleme : 03.03.2017 - 11:31

İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binası karşısındaki sanayi sitesinin en üst katına bırakılan, üzerinde yasa dışı sol bir örgütün pankartı bulunan şüpheli paket, bomba imha uzmanınca imha edildi.

Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasının karşısında yer alan sanayi sitesinin en üst katına yasa dışı sol bir örgütün pankartıyla şüpheli bir paket bırakıldı.

Pankartı ve paketi gören vatandaşlar tarafından olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Çevrede geniş güvenlik önlemi alan ekiplerce yapılan incelemenin ardından fünyeyle patlatılan şüpheli paketin boş olduğu tespit edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız