İstanbul Emniyeti'nden '1 Mayıs' açıklaması

Emniyet, 1 Mayıs'a katılanlardan gözaltına alınan kişilerin 29'unun işçi, 60’ının öğrenci, 17’sinin öğretmen ve 16’sının işsiz olup geri kalan şahısların ise diğer meslek gruplarına ait olduğunu açıkladı.

Haberler 02.05.2014 - 19:54

İstanbul'da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde yaşanan olaylarda 211 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; 1 Mayıs'ta İstanbul genelinde şiddet içeren göstericilere yönelik müdahale sırasında, güvenlik güçlerine havai fişek, sapan, misket, taş ve sopalarla saldırma eylemlerine karışan göstericilerden 211 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, bahse konu göstericilerden sadece 29’unun işçi olduğunun tespit edildiği kaydedildi.

Gözaltına alınan diğer kişilerden ise 60’ının öğrenci, 17’sinin öğretmen ve 16’sının işsiz olduğu, geri kalan kişilerin de diğer meslek gruplarına ait olduğunun anlaşıldığı bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız