İstanbul İl Sağlık Müdürü'nden uyarı

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, "Yüksek riskli gruptayız, salgın bitmedi. Uyum içinde kısıtlama duygusu ve farkındalığı ile hareket etmek zorundayız" uyarısında bulundu.

Haberler İHA, DHA 02.03.2021 - 10:04

''Kontrollü normalleşme'' adımları kapsamında dün akşam açıklanan kararlar sonrasında İstanbul'da sabah erken saatlerde birçok sektörde hareketlilik başladı.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ise İstanbul’un yüksek riskli iller grubunda bulunduğunu ifade ederek vatandaşları uyardı.

''YÜKSEK RİSKLİ GRUPTAYIZ, SALGIN BİTMEDİ''

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Memişoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Yüksek riskli gruptayız, salgın bitmedi. Uyum içinde kısıtlama duygusu ve farkındalığı ile hareket etmek zorundayız. Aman Dikkat! Öğrencimize, yaşlımıza, esnafımıza, vatandaşımıza Güveniyoruz. Şimdiye kadar gösterdikleri özveriye bundan sonra gösterecekleri hassasiyete çok teşekkürler.''
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız