İstanbul Odylle'e ne yaptı?

Enerjik ve bir o kadar da sempatik Fleur Odylle’in gözünden İstanbul’a yeniden bakmaya hazır mısınız?

Haberler 27.03.2012 - 18:15

Hollandalı besteci Fleur Odylle’in önderliğinde kurulan caz grubu Odylle, İstanbul’u bambaşka bir gözle anlattıkları ve ismiyle hemen dikkat çeken ilk albümleri ‘İstanbul Bana Ne Yaptın?’ ile caz dünyasında yeni bir boyut açmaya hazırlanıyor.

Beş kişiden oluşan Odylle’in baş kahramanı, gruba adını veren 27 yaşındaki Hollandalı solist ve piyanist Fleur Odylle. Türkiye’de ve Hollanda’da Siyaset Bilimi üzerine iki kez master yapmış olan Fleur, 2008 yılında grubun basçısı ve aynı zamanda prodüktörü olan Bora Bekiroğlu ile tanışmasının ardından Odylle projesini hayata geçirmeye karar verdi.

12 şarkıdan oluşan ve albüme ismini veren şarkı dışında hepsinin İngilizce olduğu ‘İstanbul Bana Ne Yaptın?’ adlı albümün kayıtları Babajım stüdyolarında gerçekleşti. Prodüksiyonu ise aynı zamanda Can Bonomo ile birlikte de çalışan ve It Is Red adlı prodüksiyon şirketi ile tanınan Bora Bekiroğlu üstlendi.

Tamamını, yıllar önce İstanbul’a taşınmasıyla birlikte şehre adeta aşık olan ve onu bir türlü terk edemeyen solist Fleur Odylle’in başından geçen hikayelerden esinlenerek yazdığı şarkılar oldukça enerjik bir caz atmosferi sunuyor.

Daha önce Ghetto, Alt ve Nublu gibi performans mekanlarında gerçekleştirdiği konserlerle hatırı sayılır bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Odylle, 28 Mart tarihinde yine Ghetto’da ama bu kez albüm şarkılarıyla birlikte hayranlarıyla buluşuyor!

Enerjik ve bir o kadar da sempatik Fleur Odylle’in gözünden İstanbul’a yeniden bakmaya hazır mısınız?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız