İstanbul'un ruhu için helva dağıttılar

İstanbul'un 'Kültür Mirası' listesinden çıkarılma tehlikesi ilginç bir eylemle gündeme getirildi. İstanbul'un tehlikede olduğunu ileri süren S.O.S. grubu Taksim'de vatandaşlara helva dağıttı.

Haberler 31.07.2010 - 15:28

İstanbul'u 'Dünya Mirası' listesinden çıkarıp 'Tehlikedeki Dünya Mirasları' listesine sokmayı amaçlayan öneri 1 yıl sonra yeniden oylanacak.

S.O.S girişimi grubu Galatasaray Lisesi önünde basın açıklaması yaparak İstanbul'un tehlike altında olduğuna vurgu yaptı.

Grup Galatasaray Lisesi önünde İstanbul'un kaybolan ruhu için yoldan geçenlere helva değıttı. Helvaları alan vatandaşlar oluşturulan çözüm defterine de görüşlerini yazdı. Grup, eylemin ardından dağıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız