İstiklal Caddesi, E-5 Karayoluna döndü

Nostaljik tramvayın alt yapı çalışmaları nedeniyle seferlerine ara vermesinin ardından İstiklal Caddesi'nde trafik yoğuluğu yaşandı.

Haberler Anadolu Ajansı 19.01.2017 - 11:02

İstanbul Taksim’de hizmet veren nostaljik tramvay seferlerinin, alt yapı çalışması nedeniyle 6 ay boyunca yapılmayacak olması nedeniyle İstiklal Caddesi’nde araç trafiği adeta E-5 Karayoluna döndü.

İstiklal Caddesi’ne renk katan ve özelikle turistlerin yoğun ilgi gösterdiği nostaljik tramvay seferleri, altyapı çalışması nedeniyle 6 ay boyunca yapılamayacak.

Seferlere ara verilmesinin ardından tramvay hattının Galatasaray Meydanı bölümünde çalışmalara başlanıldı.

Bu çalışmadan dolayı saat 10.00’a kadar araç trafiğine açık olan İstiklal Caddesi üzerinde trafik zaman zaman durdu. Adeta E-5 Karayoluna dönen caddeye sürücülerde tepki gösterdi. Cadde üzerinde trafiğe takılan sürücüler, “Tramvay hattı bakıma alınmış, Galatasaray Meydanı’nda da çalışma var bu yüzden trafik oluştu. 6 ay olması kötü olmuş" dedi.

Yapılan çalışma kapsamında Taksim Meydanı'ındaki tramvay durağına, "İstiklal Caddesi'ndeki altyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Nostaljik Tramvay hattı hizmet veremeyecektir. Bu güzergahı kullanacak yolcularımız İstanbul Metrosunu kullanabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” yazılı Türkçe, İngilizce duyuru afişi asıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız