İYİ Parti kurucusu Mehmet Aslan'ın evine ateş edildi

İYİ Parti Kurucu Üyesi Mehmet Aslan'ın İstanbul Beykoz'daki evinin önüne gelen motosikletli iki kişiden biri, Aslan'ın evine doğru ateş etti. Savcılık soruşturma başlatırken, provokasyon ihtimali üzerinde de duruluyor.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 09.05.2018 - 05:58

İYİ Parti Kurucu Üyesi Mehmet Aslan’ın İstanbul Beykoz'da oturduğu evin önüne motosikletle gelen kimliği henüz belirlenmeyen iki kişiden biri, eve doğru 4-5 el ateş etti. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince güvenlik kamerası kayıtları incelendi. 

Kamera kayıtlarından yüzü maskeli iki kişinin plakası kapatılmış motosikletle Aslan'ın evinin önüne geldiği, burada üzerine poşet geçirilmiş silahla eve doğru ateş ettiği belirlendi. 

Olay sırasında Aslan'ın evde olmadığı ve polisin incelemesinde herhangi bir boş kovan bulunamadığı öğrenildi. 

Olayı her yönüyle araştıran ve faillerin yakalanması için çalışmalarını sürdüren ekipler, ayrıca olayın provokasyon olma ihtimali üzerinde de duruyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız