Kaçaklar, yabancılar şubesinden kaçtı

Muhafaza altında tutuldukları Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'nden kaçan 16 Afganistan vatandaşından 5'i yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 27.08.2009 - 16:43

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'nün, aynı binada bulunan misafirhanesinde, sınır dışı edilmek üzere muhafaza altında tutulan 3'ü kadın, 1'i çocuk toplam 16 kaçak, kadın ve çocukların kaldığı odadaki pencerenin alt korkuluklarını keserek kaçtı.

Durumu fark eden görevlilerin haber vermesi ile Diyarbakır genelinde yapılan çalışmalarda Afganistan uyruklu 5 erkek kaçak yakalandığı, 11 kişinin de yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.

Halen Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'nde 51'i erkek, 4'ü kadın, 12'si çocuk toplam 67 yabancı uyruklu kişi bulunuyor

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız