Kaldırım taşıyla camı kırıp, telefonları çaldı

İzmir’de bir kişi, kaldırım taşı ile cep telefonu satışı yapan iş yerinin camını kırıp, 6 telefonu çaldı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen hırsızlıkla ilgili harekete geçen polis, şüpheliyi gözaltına aldı.

Haberler DHA 07.01.2024 - 11:24

İzmir’de bir kişi, kaldırım taşı ile camı kırıp, 6 cep telefonunu çaldı.

Konak ilçesi Çankaya semtindeki İletişim Teknolojileri Çarşısı’nda cep telefonu satışı ve tamiri dükkanı işleten Ahmet Zafer Sucu, 4 Ocak sabahı iş yerine geldiğinde camın kırık olduğunu gördü.

Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Sucu, bir kişinin önce dükkanın kapısını zorladığını ardından kaldırım taşıyla camı kırıp, koluyla uzanarak cep telefonlarını çaldığını gördü.
Sucu, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi incelemesi yaptı ve delil aradı.

Güvenlik kameraları kayıtlarını da inceleyen polis, şüphelinin A.E. olduğunu belirledi.

Polis, A.E.’yi aynı günün akşamı yakaladı. Gözaltına alınan A.E. tutuklanırken, çaldığı telefonları sattığı belirlendi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız