Kalın: Türkiye güvenliğine karşı gelişmeye tedbir alır

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'nin YPG ordusu yok mesajını, "Bu süreci yakından takip edeceğiz" sözleriyle değerlendirdi. Kalın, "Türkiye güvenliğine karşı gelişmeye tedbir alır" dedi.

Haberler 18.01.2018 - 15:30 Son Güncelleme : 18.01.2018 - 15:33

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın olası Afrin operasyonuna ilişkin gündemdeki soruları yanıtladı. Kalın, ABD'den gelen "YPG ordusu yok" mesajını "Bu süreci yakından takip edeceğiz sözleriyle" değerlendirdi. 

Sözcü Kalın, "Türkiye güvenliğine karşı gelişmeye tedbir alır" açıklamasını yaptı. Kalın, bugün Moskova'ya giden Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ziyaretine ilişkin, "Orgeneral Akar ve Fidan Rus meslektaşlarıyla görüşüyor" dedi. 

İbrahim Kalın, Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak için gerekli adımları atmaktan geri durmayacağını ifade ederek, "Türkiye'nin atacağı adımlar Suriye Kürtlerine karşı değil. PYD/YPG Suriye'de Kürtleri temsil etmiyor" dedi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız