Kayıp çocuk ağılda uyurken bulundu

Kırklareli'de 6 saat haber alınamayan 13 yaşındaki çocuk AFAD ekiplerince ağılda uyurken bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı 29.07.2015 - 06:23

Kırklareli'nin Kofçaz ilçesi Kocayazı köyünde, babası Selami Kerdel ile hayvan otlatmaya giden Hüseyin Kerdel, bir süre sonra gözden kayboldu.

Baba Kerdel, bölgede bir saat arama yapmasına karşın oğlunu bulamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Jandarma ekiplerinin de haber vermesi üzerine köye gelen Kırklareli Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri bölgede çalışma yaptı. AFAD ekipleri, yaklaşık 6 saatlik çalışma sonucu Kerdel'i Dermendere mevkisindeki ağılda uyurken buldu.
Ağılda bulunan Kerdel, Kofçaz Kaymakamı Abdullah Şahin ve AFAD Müdürü Muhsin Özer tarafından ailesine teslim edildi.

Muhsin Özer, yaptığı açıklamada, çocuğu altı saatlik çalışma sonucu bulduklarını belirterek, "Çok şükür korkulan olmadı. Umarım bundan sonra da bu tür olaylar yaşanmaz. Çok mutluyuz. Ağılda uyurken bulduğumuz çocuğu ailesine teslim ettik" diye konuştu.

Baba Kerdel de oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, sıcak havadan bunalıp ağılda uyuyan çocuğuna sağ salim kavuştuğunu söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız