Kayseri'de ev yangını: Bir kişi hayatını kaybetti

Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki bir evde çıkan yangında bir kişi yaşamını yitirdi, üçü çocuk dört kişi dumandan etkilendi.

Haberler Anadolu Ajansı 01.04.2022 - 04:22

Kayseri'nin merkez Melikgazi ilçesinde apartman dairesinde çıkan yangında, bir kişi hayatını kaybetti, dumandan etkilenen dört kişi hastaneye kaldırıldı.
Kılıçaslan Mahallesi Kızılırmak Caddesi'ndeki üç katlı bir apartmanın ikinci katında, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden ekipler, evde tek kalan Suriye uyruklu Y.A.B'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Dumandan etkilenen apartman sakinlerinden Suriye uyruklu anne Y.H.Ö. ile çocukları F.Ö, H.Ö. ve U.Ö, ambulansla Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Y.A.B'nin cenazesi otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız