Kaza kurşunu bir aileyi yok etti

Adana'da arkadaşının oynadığı av tüfeğinin ateş alması sonucu ölen Onur İneç'in annesi intihar etti, gelininin cesedini bulan kayınvalide de kalp krizi geçirerek öldü.

Haberler Anadolu Ajansı 12.04.2010 - 16:17

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde Doğanlı Köyü İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Onur İneç, sınıf arkadaşı E.B'nin oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu vurularak öldü. Evladının ölümünün ardından bunalıma giren anne Bircan İneç, evde kimsenin bulunmadığı sırada kendisini iple asarak yaşamına son verdi.

Bir süre sonra eve gelen Bircan İneç'in kayınvalidesi Emine İneç, gelininin cesedi ile karşılaşınca kalp krizi geçirdi. Yakınları tarafından Tufanbeyli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emine İneç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

23 Mart’ta meydana gelen olayda, tüfek sesini duyan komşularının gelmesinin ardından Onur İneç, evde tüfekle vurulmuş halde bulunmuştu. Onur İneç'in ölümü ile ilgili çalışma yapan jandarma, kriminal incelemede av tüfeğinde başka bir parmak izi daha belirlemişti.

Soruşturmayı genişleten jandarma ekipleri parmak izinin Onur İneç'in okul arkadaşı E.B'ye ait olduğunu tespit etmişti. Eldeki bilgiler üzerine gözaltına alınan E.B'nin, olay günü Onur İneç ile öğle tatilinde okuldan birlikte çıktıklarını, arkadaşının evine geldiklerini, av tüfeğini boş sanarak oynamaya başladığını, ateş alması sonucu arkadaşını kaza ile vurduğunu anlattığı belirtilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız