Kerpiç ev çöktü: 2 ölü

Şırnak'ın İdil ilçesinde aşırı yağış nedeniyle, iki katlı kerpiç bir evin çökmesi sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 23.04.2011 - 01:19

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Özbek Köyüne bağlı Girberaz mezrasında aşırı yağışlar nedeniyle Aksoy ailesine ait iki katlı kerpiç bir evin çöktüğünü söyledi.

Çökme sonucu aynı aileden 5 kişinin toprak altında kaldığını belirten Özkan, ''Köylüler ve Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda enkaz altından çıkarılan 5 kişi İdil ve Mardin'in Nusaybin ilçesi Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. İdil Devlet Hastanesi'ne Kaldırılan Rojin Aksoy (4) ile Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan babaannesi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 yaralının tedavisi sürüyor'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız