Kılıçdaroğlu taburcu oldu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam saatlerindeki fıtık ameliyatının ardından taburcu oldu.

Haberler 24.11.2010 - 11:32

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, fıtık ameliyatı olduğu hastaneden taburcu edildi.

Kılıçdaroğlu'na, Güven Hastanesi çıkışında, CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Gürsel Tekin'in yanı sıra hastane başhekimi Tevfik Ali Küçükbaş eşlik etti.

Çıkışta gazetecilere kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, ''Küçük bir operasyon geçirdim. Hekimlere teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum'' dedi. Kılıçdaroğlu, daha sonra minibüse binerek hastaneden ayrıldı.

Kılıçdaroğlu'na taburcu edilmesi sırasında aracına kadar eşlik eden Güven Hastanesi Başhekimi Tevfik Ali Küçükbaş, açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun birkaç aydır devam eden kasık fıtığı rahatsızlığının olduğunu dile getiren ve başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirten Küçükbaş, ''Sabah yapılan ameliyatın ardından kendileri her yönden sağlıklı olarak taburcu edildi'' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun, ameliyat nedeniyle hafta başına kadar istirahat etmesi gerektiğini ifade eden Küçükbaş, Kılıçdaroğlu'nun, hafta başından itibaren normal hayatına dönebileceğini söyledi.

Küçükbaş, bir gazetecinin, ''Kılıçdaroğlu'nun hastalığının süresine'' ilişkin sorusu üzerine, rahatsızlığın bir kaç aydır sürdüğünü, daha ileri safhaya gitmeden Kılıçdaroğlu'nun tam zamanında ameliyat olduğunu kaydetti.
Başhekim Küçükbaş, başka bir gazetecinin, Kılıçdaroğlu'nun hafta sonu Bursa'da bazı ziyaretlerde bulunmasının planlandığını anımsatarak, yönelttiği ''Herhangi bir seyahat engeli var mı'' sorusuna doktorların Kılıçdaroğlu'ndan hafta başına kadar istirahat etmesini istediklerini belirterek, ''Kendi takdirlerine kalmıştır'' yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu'nun rahatlıkla yürüdüğünü dile getiren Küçükbaş, ''ameliyat konusunda geç kalınıp kalınmadığı'' yönündeki bir soru üzerine, ameliyatın tam zamanında yapıldığını açıkladı.

Küçükbaş, başka bir soru üzerine de ameliyatın ardından özel bir takibe gerek olmadığını kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız