'King Kong' ikiz kulelere tırmanırken...

Beyazperdenin en ünlü karakterlerinden 'King Kong'un Jessica Lange'lı 1977 uyarlamasının DVD'si raflarda.

Haberler 07.09.2009 - 12:19

Bir petrol şirketi yöneticisi, bir paleontolog ve güzel bir aktrisin yolları, sürpriz bir şekilde Güney Pasifik’teki bir keşif gemisinde kesişir. Petrol peşindeki gemi, uygarlıktan uzak bir adaya yanaşır ve keşif çalışmaları başlar. Ancak adadaki yerliler, bu ziyaretçilerden en güzelini tanrıları Kong’a kurban etmek için kaçırır.

Beyazperdenin en ünlü karakterlerinden 'King Kong' ilk kez 1993'de sinemaya uyarlanmıştı. John Guillermin'in bu filminde ise Jeff Bridges, Jessica Lange, Charles Grodin gibi oyuncular yer aldı.

Oscar ödüllü Lange’ın ilk filmi 'King Kong', İkiz Kuleler’in zirvesindeki finaliyle akıllarda yer etmişti. Film görsel efektleriyle 1977 yılında Oscar töreninde Özel Başarı Ödülü’ne layık görülmüştü.

Saga Film'den çıkan 'King Kong' DVD'sinde filmin fragmanı ve fotoğraf galerisi de yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız