Komutanlar Güneydoğu'da

Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ ve Kuvvet Komutanları Güneydoğu'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştiriyor. Komutanlar, Şırnak'ta esnafı ziyaret ederken; eşleri de bir ilköğretim okuluna gitti.

Haberler 22.04.2009 - 10:24

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık, Şırnak'a gitti.

Komutanlara, Şırnak 23'Üncü Jandarma Sınır Tümeni'nde terörle mücadeleye dönük hazırlık ve planlamalar konusunda brifing verildi.

Orgeneral Başbuğ ve Kuvvet Komutanları, Şırnak'ta Vali Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti.

Komutanların bu ziyareti basına kapalı olarak yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.

Şırnak Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaretinden sonra Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Valilik çıkışında vatandaşlarla sohbet etti.

Orgeneral Başbuğ, esnafı da ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

KOMUTANLARIN EŞLERİNDEN İLKOKULA ZİYARET
Orgeneral Başbuğ ve kuvvet komutanları incelemelerde bulunurken, eşleri de Şırnak il merkezindeki İstiklal İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.
Bir sınıfa girerek öğrencilerle birlikte ders dinleyen Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un eşi Sevil Başbuğ, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşanar'in eşi Nurdan Koşaner, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu'nun eşi Dilek Babaoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık'ın eşi Jale Işık ile 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel'in eşi İnci Özel, ders bitiminde öğrencilerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Komutan eşleri daha sonra öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıttı.

Komutan eşleri, okuldan ayrılmadan önce öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız