Krom ocağında göçük: 1 işçi öldü

Elazığ'daki bir krom ocağında göçük meydana geldi. Bir işçi hayatını kaybederken, durumu iyi olan bir işçi de yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 11.01.2010 - 21:18

Elazığ'da bir krom ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi öldü, 1 işçi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Alacakaya ilçesine bağlı İncebayır köyü yakınlarındaki Kef mevkisinde bulunan krom ocağında göçük meydana geldi.

Göçük altında kalan işçilerden Abdullah Yaşaroğlu (47) öldü, Efendi Kaçar (40) ise yaralandı. Yaşaroğlu'nun cesedi ile yaralı işçi Kaçar, arkadaşları tarafından ocaktan çıkarıldı.

Hayatını kaybeden Yaşaroğlu'nun cesedi otopsi yapılmak üzere Maden Devlet Hastanesi'ne götürülürken, yaralı işçi Kaçar ise Alacakaya Toplum Sağlığı Merkezi'ne getirildi. Efendi Kaçar'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız