Kuşadası eski belediye başkanı Özer Kayalı'ya silahlı saldırı

Aydın'da eski Kuşadası Belediyesi başkanı Özer Kayalı öğle yemeği için gittiği restoranda silahlı saldırıya uğradı. Kayalı hastaneye kaldırılırken saldırgan Can B. gözaltına alındı.

Haberler DHA 08.03.2022 - 17:00

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde  saat 15.30 sıralarında yaşanan olayda Kuşadası eski Belediye Başkanı Özer Kayalı, arkadaşıyla birlikte öğle yemeği için bir restorana gitti. 62 yaşındaki Kayalı, restoranda garsonluk yapan Can B.'nin silahlı saldırısına uğradı.

Kayalı, ihbar üzerine gelen ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Burada ilk müdahalesi doktorlar tarafından yapılan Kayalı, kaval kemiğinin parçalanması nedeniyle Aydın'daki özel bir hastaneye sevk edildi. Olaydan sonra çalışma başlatan polis Can B.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız