Kütahya’da uyuşturucu madde ticareti: 1 tutuklama

Kütahya’da Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından şüphe üzerine durdurulan araç ve şüphelilere yapılan kontrollerinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Araçta bulunan 2 kişiden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberler İHA 21.02.2024 - 08:18

Saray Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliğine bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından Fuatpaşa Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan araç ve B.K. (28) ve A.C.(20) isimli şüphelilerin yapılan kontrollerinde 9,53 gram bonzai, 0,34 gram esrar, 0,54 gram metamfetamin ve 4 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce devralınarak yapılan ifade alma işlemlerinde A.C. isimli kişi sentetik ecza maddesini B.K. isimli kişiden aldığını beyan etmesi üzerine adı geçen şüpheli uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla gözaltına alındı.

B.K emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız