Libya'dan tahliyelerde sona doğru!

Başbakan Erdoğan Almanya'da konuştu ve Libya'dan şu ana kadar 16500 Türk vatandaşının tahliye edildiğini belirterek, kendisine tahliye edilmek istemeyen bir vatandaştan mektup geldiğini söyledi.

Haberler 27.02.2011 - 21:35

Başbakan Erdoğan, Kaddafi'ye karşı isyanın olduğu ve çatışmaların yaşandığı Libya'daki Türk vatandaşlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Yaklaşık 11 bin Türk'le Almanya'da biraraya gelen Erdoğan, Libya'daki Beyza isimli bir Türk vatandaşından gelen mektuptan bahsetti.

Beyza'nın mektubunda, Libya'da kalmak istediğini belirttiğini ifade eden Erdoğan, artık az sayıda tahliye talebinin geldiğini söyledi.

Yaklaşık 30 bin Türk vatandaşının bulunduğu Libya'dan şu ana kadar 16500 kişinin tahliye edildiğini belirten Başbakan Erdoğan, kendisine gelen bir mektubu örnek gösterdi ve tahliyelerde sona yaklaşıldığı mesajı verdi.

Türkiye'nin Libya'dan yaptığı tahliyeleri tüm dünyanın konuştuğunu belirten Erdoğan, Almanya'daki Türklere de seslendi: "Yalnız değilsiniz. Hem Federal Almanya'nın hem de büyük bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti'nin koruması altındasınız..."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız