"Liderlerle tek tek görüşmek Cumhurbaşkanı'nın işi değil."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis’e giren 4 partinin lideriyle görüşeceğim" açıklamasına ilk tepki MHP lideri Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, "Liderlerle tek tek görüşmek Cumhurbaşkanı'nın işi değildir."

Haberler NTV Haber 14.06.2015 - 16:30

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin il ve belediye başkanları ile bir araya geldiği toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetini değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Liderlerle tek tek görüşmek Cumhurbaşkanı'nın işi değildir. Sadece Cumhurbaşkanı'nın görevlendirdiği kişi ile görüşürüm. Biz böyle bir daveti uygun bulmayız" ifadelerini kullandı.

Azerbaycan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan sürece ilişkin görüşlerini almak için 4 partinin liderini önümüzdeki hafta ayrı ayrı davet edebileceğini söylemişti.

"Hükümeti kurma görevini ise siyasi ahlakım gereği en çok oyu alan siyasi partinin genel başkanına veririm" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O kuramaz ise yine siyasi ahlakım gereği, görevi bu kez en fazla oy almış ikinci partinin genel başkanına veririm" demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız