Lise öğrencisi Yaren yaşam savaşını kaybetti

Aydın’ın Efeler ilçesinde hava almak için çıktığı terasta, havalandırma boşluğundaki camın kırılması sonucu altıncı kattan düşerek ağır yaralanan 14 yaşındaki lise öğrencisi Yaren Demir kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaren'in ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Haberler İHA 21.05.2016 - 19:03

Aydın'ın Efeler ilçesinde, arkadaşıyla birlikte hava almak için 6 katlı apartmanın terasındaki havalandırma boşluğundan zemine çakılan 14 yaşındaki Yaren Demir isimli genç kız hayatını kaybetti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İtfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu havalandırma boşluğundan çıkarılan Yaren Demir, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız