Lisede cemaat kitapları dağıtılmasına soruşturma

Ordu'nun Altınordu ilçesindeki bir lisede cemaate ait olduğu öne sürülen kitapların ücretsiz dağıtıldığı iddiası üzerine okul müdürü T.T. hakkında valilik tarafından soruşturma başlatıldı.

Haberler DHA 28.12.2023 - 15:53

Altınordu ilçesindeki fen lisesinde okul müdürü T.T.'nin talimatı ile her bir öğrenciye 3 adet olmak üzere bir cemaate ait kitaplar dağıtıldı.
Okuldaki öğrenciler, Hüseyin İlmi Işık'ın "Herkese lazım olan iman", M. Sıddık Gümüş'ün "İngiliz casusunun itirafları ve Konak Vakfı'nın Mızraklı İlmihal" kitaplarının dağıtıldığı anları görüntüledi.

Kitapların taşındığı kolilerin üzerinde ise "Merhum İsmail Hafız ve Merhume Vasfiye Şimşirgil'in ve tüm geçmişlerimizin ruhları için hediyemizdir" etiketlerinin yapıştırıldığı görüldü.
Olayın sosyal medyada paylaşılmasının ardından Ordu Valiliği, okul müdürü T.T. hakkında soruşturma başlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız