Mardin'de iki öğretmenin hayatını kaybettiği kazada sürücü tutuklandı

Mardin'de, yaya yolundan karşıya geçmeye çalışan iki öğretmenin yaşamını yitirdiği kazaya neden olan sürücü tutuklandı.

Haberler DHA 14.06.2021 - 12:58

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Mehmet Danışman yönetimindeki hafif ticari araç, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Oğuzhan İlkokulu'nda görevli öğretmenler Büşra Yıldız ve Suzan Basın'a çarptı.

Yaralanan Yıldız ve Basın, kaldırıldıkları Nusaybin Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Mehmet Danışman, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Danışman, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öğretmenlerden Suzan Basın, dün Nusaybin'de toprağa verilirken, Büşra Yıldız'ın cenazesi ise memleketi Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gönderildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız