Mardin'de suikast silahları ele geçirildi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 11.09.2017 - 10:24 Son Güncelleme : 11.09.2017 - 10:26

Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcılıklarınca yürütülen soruşturma kapsamında polis ekiplerince Kızıltepe ilçesindeki İpekyolu üzerinde bir TIR durduruldu.

TIR’da yapılan aramada araç yangın tüpleri ve yakıt deposu içerisine gizlenmiş, aralarında "hayalet" diye tabir edilen suikast silahı olarak da kullanılan çeşitli markalarda 50 ruhsatsız tabanca, 82 şarjör ve 800 paket kaçak sigara geçirildi.
Operasyonda Salih B, İdris B. ve Şevki K. gözaltına alındı.

Terör örgütü PKK tarafından Irak'tan Türkiye'ye getirildiği tespit edilen tabancaların örgüt mensuplarına aktarılmasının planlandığı değerlendiriliyor.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız