Mersin'de ihale operasyonu

Mersin'de "ihaleye fesat karıştırma" iddiası ile operasyon başlatıldı. 40 kişinin gözaltına alındığı operasyonda eski CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

Haberler NTV Haber 24.03.2015 - 11:05

Polis, sabah saatlerinden itibaren çok sayıda adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. Aralarında eski CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın oğlu ile 2 kardeşinin de olduğu 40 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında dönemin başkan yardımcısı, fen işleri daire başkanı, genel sekreter ve meclis üyeleri ile işadamları da var.

Eski başkan Macit Özcan ise aranıyor. Özcan, 1999- 2014 yılları arasında Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde başkanlık yapmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız