Meslek liselerinde ekmek üretilecek

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, meslek liselerinde ekmek üretileceğini açıkladı. Türkiye genelinde 100 meslek lisesinde ekmek fabrikası kurulacağını söyleyen Özer, üretim kapasitesinin ise günlük 1 milyon olacağını belirtti.

Haberler NTV Haber 27.06.2022 - 11:58

Konya'da açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilde 100 noktadaki meslek liselerine ekmek fabrikası kurulacağını söyledi.

Özer, günlük 1 milyon ekmek üretimiyle, o liselerin satış büfelerinde vatandaşları düşük fiyatlı ekmekle buluşturacaklarını belirtti.

Bakan Özer'in açıklamalarının detayları şu şekilde:

"Buradan ilk defa açıklıyorum. Tarım alanındaki ekmekten meyvelere sebzelere tohum ıslahına biyoteknolojiye kadar, Tarım Bakanlığı ile işbirliği yaparak, aynı şeyi tarım alanında da yapacağız."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız