Meteoroloji'den 5 il için kar ve soğuk hava uyarısı

Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat'ta çarşamba için kar yağışı ve soğuk hava uyarısında bulunuldu.

Haberler Anadolu Ajansı 28.11.2016 - 20:35 Son Güncelleme : 29.11.2016 - 01:11

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çarşamba günü Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat'ta kar yağışı ve soğuk hava bekleniyor.

Bölge genelinde 1 Aralık Perşembe günü de hafif kar yağışı etkili olacak. Kar yağışının cuma güne öğle saatlerine kadar devam etmesi tahmin ediliyor. 

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının ise kar yağışı ile hissedilir derecede düşeceği, 8-10 derece azalarak normalin altına düşeceği belirtildi. 

Sivas, Kayseri ve Yozgat'ın doğu ilçelerinde çarşamba günü güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar, perşembe günü ise bölge genelinde kuzeyli yönlerden orta kuvvetli rüzgarın etkili olacağı ifade edilen açıklamada, yetkililerden ve vatandaşlardan soba ve doğalgaz kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmelerine, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olmaları istendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız