MHP lideri Bahçeli'den Afrin açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrin operasyonunun sahada fiilen başladığını açıklamasının ardından konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 20.01.2018 - 16:12 Son Güncelleme : 20.01.2018 - 16:16

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'nin Kızılcahamam'daki kampına katılan MHP lideri Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrin operasyonuna ilişkin açıklamasına ilişkin değerlendirmesini Twitter'dan paylaştı.

Yalçın, şunları kaydetti:

"Toplantı sırasında Afrin operasyonunun sahada fiilen başladığı haberini alan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ilk sözleri 'Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin.' şeklinde olmuştur."

BAHÇELİ BAŞBAKAN YILDIRIM'LA GÖRÜŞECEK

Başbakan Yıldırım, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bu akşam saat 20.00'de Çankaya Köşkü'nde görüşecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız