Michelle Obama 'The Simpsons'a konuk oluyor

Bu ay sesleriyle 'The Simpsons'a Sarah Silverman ve Angela Bassett konuk. Bassett Amerika'nın yeni First Lady'si Michelle Obama'yı seslendiriyor.

Haberler 15.03.2011 - 17:36

The Simpsons'a konuk olacak ilk ünlü komedyen Sarah Silverman. e2 izleyicilerinin The Sarah Silverman Program ile çok yakından tanıdığı sanatçı, Bart'ın yeni sınıf arkadaşı Nikki'ye sesini verecek. Bart büyükbabasının tavsiyesine uyarak hoşlanmakta olduğu Nikki'yi dudaklarından öpünce kız arkadaşının ailesi okula ve Simpson'lara dava açacak.

Sımpsons'a Özel Web Siteleri
21 sezondur The Simpsons'ta sık sık gerçekte var olmayan web sitelerinin adresleriyle karşılaşıyoruz. Bu ay izleyeceğimiz bölümlerde böyle iki siteyle daha karşılaşacağız. 17 Mart’taki bölümde; okulda başarılı olduğu için arkadaşları tarafından dışlanan Lisa hissettiklerini mondaymulchings.com adresindeki bir blog sayfasına aktarıyor. Lisa'nın duygularını gençken kendisi de yaşamış olan Michelle Obama okuyor ve daha sonra onu okulunda ziyaret ederek moral veriyor. Amerika'nın bu en yeni First Lady'sini The Simpsons'da Angela Bassett seslendirecek. Bassett, 1994 yılında Tina Turner'ı canlandırdığı ve sanatçının hayatını anlatan What's Love Got To Do With It filmiyle Altın Küre ödülünü kazanmış ve Oscar'a aday gösterilmişti.

Ayın 4. bölümünde karşılaşacağımız bir başka "var olmayan" web adresi de stupidflanders.org olacak. Homer bu bölümde; komşusu Flanders'ın aptalca bulduğu tepkilerini video kaydederek onları “Aptal Flanders” adlı bir web sitesine göndereceğini söyleyecek. Ancak tıpkı diğerleri gibi bu adreste de böyle bir web sitesi bulunmuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız