Muhittin Böcek'ten aylar sonra ilk fotoğraf

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'tan bu yana corona virüs tedavisi görüyordu. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan yaptığı açıklamada, Böcek'in, 'Bomba gibi olduğunu' söyledi. Sağlık durumu iyiye giden Böcek'in, birkaç gün içinde taburcu olması bekleniyor.

Haberler NTV Haber 30.11.2020 - 12:12

Muhittin Böcek, 3,5 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda corona virüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Özel hastanede tedaviye alınan belediye başkanı durumu kötüleşince Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

7 Eylül’de yoğun bakım servisine alınan belediye başkanının durumu zamanla iyiye gitti. Belediye başkanı önce rahatça hareket etmeye, ardından gıda almaya başladı.

Yoğun bakımdaki tedavisi 64 gün süren Muhittin Böcek, 9 Kasım'da normal servise çıkarıldı.

Sağlığına kavuşan Muhittin Böcek birkaç gün içinde taburcu edilecek.

''KENDİSİ BOMBA GİBİ''

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız sabah saatlerinde ziyaret ettim. Kendisi bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz. Başkanımız sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti ve bir an önce görevinin başına geçmek istediğini söyledi. Her şey dilediği gibi olsun'' bilgisini verdi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız