Mustafa Bozbey kimdir? İşte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in biyografisi

18 Nisan 1999 seçimlerinde DSP’nin Nilüfer Belediye Başkan adayı olarak girdiği seçimi kazanarak Nilüfer’in üçüncü belediye başkanı olan Mustafa Bozbey şimdi ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kariyerine devam edecek. Peki, Mustafa Bozbey kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haberler ntv.com.tr 07.04.2024 - 23:00

31 Mart tarihli yerel seçimlerin ardından, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Bozbey'in hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 1999 yılında Nilüfer Belediye Başkanlığı görevine başlayan Mustafa Bozbey, 2024 yılı itibari ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. İşte, Mustafa Bozbey'in biyografisi...

MUSTAFA BOZBEY KİMDİR?

Mustafa Bozbey, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 1962 yılında doğdu.

İlkokul ve ortaokulun ardından Bursa Cumhuriyet Lisesinden mezun olan Bozbey, Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi.

Aynı okulda yüksek lisans yaparak inşaat yüksek mühendisi ünvanını alan CHP’nin adayı Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanlığını 1999 yılından itibaren 20 yıl sürdürdü.

Mustafa Bozbey, evli ve 1 çocuk babasıdır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız