Mustafa Sarıgül, Şişli'de vatandaşlarla buluştu

CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül, "Bana soruyorlar, 'Sarıgül nereden aday olacak?' diye. Meydan nereden aday olmamı istiyorsa, onu yapmakla mükellefim" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 27.01.2019 - 17:43

İstanbul Şişli Paşa Mahallesi'nde miting düzenleyen Mustafa Sarıgül, siyasetin uzun ve zorlu bir yolculuk olduğunu, cesaret, kararlılık ve özveri gerektirdiğini söyledi.

CHP'den istifa ettiğini hatırlatan Sarıgül, "İktidar partisi bütün belediyelerde adaylarını açıklayıp hızlı bir çalışma içerisine girerken ana muhalefet seçime 2 ay kala adaylarını hala açıklamadı. Beklemekten ve bekletilmekten yoruldum. Kırgınlığım CHP yönetiminedir, asla CHP'li kardeşlerime değildir" diye konuştu.
Yerel seçim kampanyasını "Sevgi kazanacak" sloganıyla devam ettireceklerini dile getiren Sarıgül, gelecek hafta Şişli için hazırladıkları önemli projeleri kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı.

"Bana soruyorlar, 'Sarıgül nereden aday olacak?' diye. Meydan nereden aday olmamı istiyorsa, onu yapmakla mükellefim" diyen Sarıgül, alandaki vatandaşlarla beyaz güvercin uçurdu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız