NTV'de yeni sezon

NTV’de yeni ekran ve yeni kuşaklarıyla yeni dönem.

Haberler 04.09.2009 - 23:51

NTV, ekran görselliğinden programlara, logosundan stüdyolarına kadar benzersiz yenilikle izleyicisiyle buluşuyor. Yeni dönemle birlikte artık NTV logosu ekranın sağ üst köşesinde yer alıyor.

KESİNTİSİZ HABER, SÜREKLİ HABER
NTV’nin yeni ekranında yeni kuşaklar açılırken, yeni program ve isimlerle de ekran güçleniyor…

NTV’nin yeni yayın akışı 6 haber kuşağına ayrılıyor. Günün haberleri farklı bakış açılarıyla ilerliyor ve haber kuşaklarını NTV’nin deneyimli anchorları sunuyor…

Her Sabah 07.00’da Burcu Koç'un sunacağı "Güne Başlarken" ile başlayacak kesintisiz haber maratonu 09.00’da Erhan Ertürk’ün sunacağı "Haber Merkezi" ve 13.00’de Oğuz Haksever’in "Günün İçinden" programı ile devam edecek. 17.00’de ise Banu Güven saat 20.00’ye kadar "Akşam Haberleri" ile ekrana gelirken gün Gülay Özdem’in "Gece Bülten'i ile sona erecek.
Can Dündar’ın "Canlı Gaste"si ise Eurobasket 2009 sona erdikten sonra bayram ertesi başlayacak.

AKŞAM EKRANININ YENİLİKLERİ
Ruşen Çakır ağır politika, Mirgün Cabas güncel konular, Müjde Ar ise güzel haberler, Sedat Küçükay haber yarışma programı ile bayramdan sonra akşam ekranında yerini alacak.

Farklı dünya görüşlerini bilgi birikimleriyle, düzeyi düşürmeden tartışan iki usta gazeteci Mehmet Barlas ve Emre Kongar, yeni dönemde günün meselelerini “Yorum Farkı”nda yüz yüze tartışmayı sürdürecek. Program, Bayram'dan sonra başlayacak.

Mirgün Cabas ve Ruşen Çakır’ın haber analiz programı "Yazı İşleri" yeni dönemde de 11.10'da toplanmaya devam edecek ve yazılı basının gündemini ekrana taşıyacak, haber ve yorumlarıyla öne çıkan isimlerle canlı yayında konuşacak.
Celal Pir, "Yakın Plan" ile hafta içi her gün kılıktan kılığa girerek sorunları ortaya koymaya ve konun muhataplarını, uzmanları, karşıtlarını aynı ekranda buluşturmaya, izleyicilere bilgi aktarmaya devam edecek.

Vedat Milör yeni dönemde de mükemmel tadların peşinde koşanlar için değişik tadları, mekanları bulacak ve Türkiye’nin önde gelen ahçılarının elinden çıkan özel yemekleri tadacak.

Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay, her hafta sonu "%100 Futbol" konuşmaya devam edecek.

Ali Tezel çalışanları, Sadık Gültekin öğrencileri bilgilendirmeye, soruların cevaplamayı yeni dönemde de sürdürecek.

NTV klasiği programlar, kültür-sanat gündemi, hafta sonu spor kuşakları, Avrupa Basbetbol Şampiyonası, La Liga ve Dünya Kupası Güney Amerika eleme maçları ve MotoGP yarışları yeni dönemde de ekrana gelmeye devam edecek.

6 KUŞAKTA KESİNTİSİZ HABER
07:00 - 09:00 GÜNE BAŞLARKEN Burcu Koç
09:00 - 13:00 HABER MERKEZİ Erhan Ertürk
13:00 - 17:00 GÜNÜN İÇİNDEN Oğuz Haksever
17:00 - 20:00 AKŞAM HABERLERİ Banu Güven
Ve GECE BÜLTENİ Gülay Özdem...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız