Odatv Davası'nda karar çıkmadı

Gazeteciler Ahmet Şık, Nedim Şener ve Soner Yalçın'ın da aralarında bulunduğu 13 sanıklı Odatv davasında karar duruşması 12 Nisan'a ertelendi.

Haberler NTV Haber 15.02.2017 - 20:29 Son Güncelleme : 15.02.2017 - 20:33

Son duruşmada savcı, tüm sanıkların beraatini istemişti. Duruşmada esas hakkındaki mütalaaya karşı savunmasını yapan Ahmet Şık, "Cemaat kumpasıyla sanığı haline getirildiğim davaya 'FETÖ propagandası yaptığım' iddiasıyla tutuklu olarak geldim" dedi.

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan da hayatını kaybeden MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'na dikkat çekerek, "Bu dava her şeyden önce bir cinayet davasıdır" ifadesini kullandı.

Mahkeme heyeti, dosyanın kapsamlı oluşu ve iki yeni üye hakimin atanmış olması gerekçeleriyle duruşmayı 12 Nisan'a erteledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız