Öğrenci evine 70 bin liralık elektrik faturası

Edirne'de üniversite öğrencilerinin kaldığı bir eve 70 bin 840 liralık elektrik faturası geldi. Şaşkınlık yaşayan öğrenciler, faturadaki yanlışlığın düzeltilmesiyle 120 lira ödedi.

Haberler Anadolu Ajansı 23.06.2020 - 16:00 Son Güncelleme : 23.06.2020 - 16:09

Trakya Üniversitesi'nde öğrenim gören dört öğrencinin, Fatih Mahallesi Ümran Akkan Caddesi Trakya Sitesi'ndeki kiralık evlerine mayıs ayı faturasının 70 bin 840 lira gelmesi şaşkınlık yarattı.

Üniversite öğrencisi Furkan Kadir Egin, faturaların mesaj yoluyla iletildiğini söyledi.

''GÖRÜNCE ŞAKA SANDIM''

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş.den (TREPAŞ) gelen fatura mesajını görünce çok şaşırdığını belirten Egin, "Mesaj geldiğinde uyuyordum, mesaj sesine uyandım. Görünce şaka yapılıyor sandım. Uyandığımda tekrar dikkatli baktım mesaja, bir aylık faturamız 70 bin lira gelmişti" dedi.

MEĞER 120 LİRAYMIŞ

Ev arkadaşlarıyla faturaya itiraz ettiklerini ve yanlışın TREPAŞ görevlilerince düzeltildiğini dile getiren Egin, mayıs ayı için 120 liralık elektrik faturası ödediklerini kaydetti.

VİDEO: ELEKTRİK FATURASI NASIL DÜŞÜRÜLÜR?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız