Otomobil minibüsün şeridine geçti: 17 yaralı

Sakarya'da karşı şeride geçen otomobil, minibüs ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 17 kişi yaralandı.

Haberler 28.05.2014 - 04:12

Kaza saat 21.00 sıralarında Deprem konutlarının bulunduğu Camili - Adapazarı arasındaki duble yolda meydana geldi.

Adapazarı istikametine gelmekte olan Ömer A. idaresindeki 54 B 6433 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun karşı şeridine geçerek 54 M 0182 plakalı minibüse çarptı.

Çarpmanın etkisiyle minibüs yolun kenarına devrilirken, otomobil orta refüjdeki direğe çarparak durabildi. Kazada minibüs ve otomobilde bulunan 17 kişi yaralandı.

Yola saçılan yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yenikent Devlet Hastanelerine kaldırıldılar.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri Camili- Karaman duble yolunda kazanın meydana geldiği şeridi kısa süreliğine trafiğe kapanırken kazayı duyup olay yerine gelen yaralıların yakınları sinir krizi geçirdiler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız