Reina benzeri saldırı planlayan 2 DAEŞ'li yakalandı

İstanbul'da düzenlenen DAEŞ’e operasyonunda, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen Özbekistanlı iki kişi gözaltına alındı. Şüphelilerle 2 kalaşnikof ve 500 mermi ele geçirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 16.03.2017 - 16:37

İstanbul Kağıthane'de terör örgütü DAEŞ’e yönelik operasyonda, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen Özbekistan uyruklu iki kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde 2 kalaşnikof tüfek ve 500 mermi ele geçirildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kağıthane'de terör örgütü DAEŞ'in hücre evi olduğu belirtilen bir adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, "Ortaköy'deki terör saldırısı benzeri sansasyonel eylem" hazırlığında olduğu iddia edilen Özbekistan uyruklu C.C. ve İ.D. yakalandı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 2 kalaşnikof tüfek ve tüfeklere takılı vaziyette dolu şarjörler ile 500 mermi, örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız