Sağlık çalışanları yaralı köpeğin başında dakikalarca bekledi

Sivas'ta sağlık çalışanları araba çarpması sonucu yaralanan bir köpeğin başında yağmurlu havada dakikalarca bekledi. Yaralı köpek, sağlık çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine hayvan ambulansıyla veterinere götürüldü.

Haberler İHA 07.03.2024 - 20:48

Sivas kent merkezi Gültepe Mahallesi Toptancılar Sitesi kavşağında bir köpeğe araba çarptı. Araba çarpması sonucu ağır yaralanan köpek yola savruldu.

Köpeğe çarpan sürücü olay yerinden uzaklaşırken yaralı köpeği yoldan geçen sağlık çalışanları fark etti.

Sağlık çalışanları, durumu Sivas Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Sağlık çalışanları örnek bir davranış göstererek yağmurlu havada yaralı köpeğin başında dakikalarca bekledi.

Yaralı köpeğin başında bekleyen ambulans şoförü Sedat Kaya, “Bu yoldan geçerken aracın birisi köpeğe çarptı ve devam etti. Biz de başka kaza olmasın diye köpeği kenara aldık.” dedi.

Yaralı köpek hayvan ambulansı ekiplerinin gelmesiyle tedavi edilmek üzere veterinere götürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız