Şairler ışıkla hayat buluyor

Akaretler’de yer alan Şairler Sofası Parkı’ndaki şairler ışığa kavuşuyor. Tasarımcılar on şairin heykellerini aydınlatıyor.

Haberler 05.10.2010 - 15:15

PLD Türkiye (Professional Lighting Design Türkiye) dergisi tarafından ilki 25 Ekim'de Harbiye Askeri Müzesi’nde gerçekleşecek olan ALD İstanbul, uluslararası alanda ışık konusunda başarılı çalışmaları ile dikkat çeken dünyanın dört bir tarafından mimar ve aydınlatma tasarımcılarını İstanbul’da buluşturuyor.

ALD İstanbul etkinliği kapsamında ilginç bir aydınlatma enstalasyonu daha gerçekleştiriliyor. Akaretler’de yer alan Şairler Sofası Parkı, 11-26 Ekim tarihleri arasında ışıkla hayat bulacak. Bu parkta Melih Cevdet Anday, Sabahattin Kudret Aksal, Behçet Necatigil, Orhan Veli Kanık, Oktay Rifat, Özdemir Asaf, Şair Nigar, Neyzen Tevfik, Cahit Sıtkı Tarancı ve Necati Cumalı’nın heykelleri yer alıyor.

Geceleri karanlığa bürünen bu park, ALD İstanbul etkinliği çerçevesinde tasarımcılar Nergiz Arifoğlu, Korhan Şişman, Mustafa Seven, Zeki Kadirbeyoğlu tarafından aydınlatılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız